hej
jak bedziecie kupowac w Klepp to sprawdzajcie daty waznosci, ja znalazlam duzo rzeczy przeterminowanych, wiec chyba juz w Klepp nie bede robic zakupow
pozdrawiam
mnie ciagnie tylko po kubusia i tymbarka, seler w sloiku, majonez i make szczecinska, bo tu za chiny nie moge sie ogarnac z ta maka hehe
ja w polski sklepie jestem raz na 3,4 miesiace tez mnie nie ciagnie, pozatym za wysokie ceny mozna zbankrutowac
Będzie otwarty w tym samym miejscu prawdopodobnie w czerwcu tylko z innym włascicielem. co do cen to jesteśmy w Norwegii a nie wPolsce, towar trzeba oclić itp więc jak mam ochotę na czekolade polską a nie norweską to idę do sklepu polskiego i za to samo kupuję, proste.
ostatnio bylismy i zadnych przecen nie bylo..fajnie, ze znalazl sie nowy wlasciciel..jesli chodzi o nas to mamy zapotrzebowanie na polskie produkty od czasu do czasu
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.